Search

Web semineri: Gıda analizi için tekrarlanabilir numune hazırlama

Yiyecekler çok çeşitli kıvamlarda oluşur ve genellikle homojen değildir. Gıda test laboratuvarları, anlamlı ve tekrarlanabilir analiz sonuçları elde etmek için temsili numunelere ihtiyaç duyar. Bu nedenle, ideal olarak mümkün olduğunca az zaman ve çaba ile gıda numunelerinin homojenize edilmesi gerekir. Hazırlanan parça numunesi, laboratuvar numunesinin çıkarıldığı orijinal numunenin yanı sıra laboratuvar numunesini de temsil etmelidir. Homojen olmayan bir numune orijinal materyali temsil etmez çünkü bazı bileşenler gereğinden fazla veya yetersiz temsil edilebilir. Sonuç olarak, homojen bir numune, güvenilir ve temsili analitik sonuçların temelidir. RETSCH, katı numunelerin numune hazırlama ve karakterizasyonu için küresel pazar lideridir. RETSCH laboratuvar değirmenleri ve elek çalkalayıcıları, numune hazırlama ve gıda numunelerinin kalite kontrolü için ideal araçlardır. Bu web seminerinin konuları şunları içerir:

    • Homojenizasyon, standart sapma, doğru analitik değerler
    • Numuneniz için en uygun prosedürü nasıl bulabilirsiniz
    • Kriyojenik öğütme (kuru buz, sıvı nitrojen)
    • Gıda numunelerinin homojenizasyonuna uygun değirmenler
    • Uygulama örnekleri
    • Elek analizi ile tane boyutunun belirlenmesi

Web semineri kayıtları


Dil: Almanca, İngilizce, Rusça, İspanyolca